Hof der Wonderen presenteert Rosa Woesthuis in Kulturhus Kruidenwijk

Tot het eind van dit jaar presenteert galerie Hof der Wonderen de schilderijen van Rosa Woesthuis in Kulturhus Kruidenwijk . In de grote zaal, waar tal van activiteiten plaatsvinden zijn op de witte en zwarte wanden tien werken te bewonderen.

Rosa Woesthuis (1943) is Nijverdalse van geboorte en woont zelf al weer jaren in de Kruidenwijk. Ze heeft al een leven achter de rug als ontwerper van stoffen. Haar passie voor kleur, gecombineerd met een goed ontwikkeld gevoel voor humor en een enorme vrijheidsdrang resulteren steeds weer in vrij en vrolijk schilderwerk. Stevige doeken, geschilderd in een vrije stijl waar behalve de verf ook het plezier vanaf spat. ‘Lekker met verf bezig zijn’ vormt voor Rosa een perfecte uitlaatklep en daar mag iedereen van mee genieten. Zij geeft haar werken geen titel. Kleur en vorm spreken voor zich.

In tegenstelling tot een galerie kent het Kulturhus geen vaste openingstijden. Het recept is simpel: is er wat te doen in het Kulturhus, dan is de kunst ook te zien. Uiteraard is de beheerder altijd bereid om het licht in de zaal voor u aan te doen.