Vind jezelf terug

Er is een theater in Nijverdal en Zwolle en Enschede liggen op 30 autominuten, maar wie naar Marle komt, doet dat voor de natuur en de rust.

De Regge stroomt op een paar honderd meter afstand. In 2013 is de rivier compleet opnieuw ingericht en heeft sindsdien weer de ruimte om te meanderen zoals dat ook honderd jaar geleden het geval was. Een tochtje met een kano of fluisterboot geeft een heel andere kijk op de rivier en op het leven. Nationaal park de Sallandse Heuvelrug en het unieke Wierdenseveld zijn slechts een paar kilometer verwijderd. Wandel- en fietsroutes komen als het ware door de voortuin.

Niet voor niets wordt Overijssel wel de tuin van Nederland genoemd. Informatie over die tuin en over wat u daar kunt beleven ligt voor u klaar.

Hof der Wonderen ligt 500 meter oostelijk van wandelpaal F35 van het wandelnetwerk Twente, op 1000 meter afstand van wandelstartpunt Schuilenburg aan de Regge en op 1500 meter afstand van wandelstartpunt Marle. Het Reggepad en het Havezathepad passeren op 800 meter afstand. Voor de Fietsers: Hof der Wonderen vindt u halverwege tussen fietsknooppunt 9 en 15 van fietsroutenetwerk Overijssel.