Bed en broodjes

Het voormalig kokhuus van Hof der Wonderen is verbouwd tot een vrijstaand gastenverblijf. Een sfeervolle ruimte van ca 25 m2, compleet met douche, toilet en bedstee (2 x 80 bij 210 cm) biedt een riante overnachtingsplaats voor twee personen. Op de hilde kunnen nog twee extra mensen slapen. Uiteraard zorgen wij ‘s morgens voor een uitgebreid ontbijt; op het terras of aan tafel naast de bedstee.

Televisie is er niet. De omgeving biedt mogelijkheden genoeg midden tussen de weilanden van het Reggedal, met natuurgebieden om de hoek. Nijverdal en Hellendoorn liggen op nog geen vijf kilometer. Voor sommigen is een blik uit het raam al voldoende. Spelende konijnen en hazen, een dromerige koe; daar wordt een mens rustig van.

Als het slecht weer is - maar wat is slecht - kunt u altijd kiezen uit onze privé bibliotheek. Of u bekijkt een goede film uit onze eigen collectie.

Simpelweg omdat er vraag was, hebben we kort na de opening van het kokhuus besloten ook de bibliotheek geschikt te maken als overnachtingskamer, geschikt voor twee personen. In een voormalige stal, waar ook de galerie is ondergebracht, slaapt u tussen zo’n 3500 boeken. Uiteraard zijn er toilet en douche.

Hof der Wonderen is een schitterende plek. Dat betekent wel dat stations toch gauw een kilometer of zes weg liggen. Voor € 5,- halen we u op of brengen u weg naar de stations van Nijverdal of Wierden. Een ritje van of naar een door u gekozen wandelroute in de buurt is uiteraard ook mogelijk.